THE PERFECT KTICHEN DEVINE KUIBA

Din februarie, The Perfect Kitchen va continua să ofere soluții complete pentru amenajarea și utilarea bucătăriei și a zonei de servire a mesei, sub numele de KUIBA. Astfel, cele două magazine, cel din VIVO! Cluj-Napoca și Miele Boutique (Str. București, Nr. 55, Cluj-Napoca), vor deveni KUIBA și Miele Boutique KUIBA.

Odată cu această modificare, KUIBA, marcă a grupului Morphoza, își propune să ofere clienților o experiență nouă de shopping. Înainte de a fi un simplu magazin, KUIBA este un concept viu, cald și personal, iar calitatea, autenticitatea și inovația definesc selecția noastră de produse.

Fie că este vorba despre un cadou deosebit sau despre amenajarea propriei bucătării, KUIBA vă oferă o gamă diversificată de produse durabile și performante. Cu un portofoliu de brand-uri recunoscute la nivel internațional pentru calitatea produselor lor, misiunea noastră este aceea de crește constant, de a depăși piața și de a oferi soluții de amenajare și dotare a bucătăriei cu un design inovativ și funcțional care răspunde și celor mai înalte standarde estetice și de calitate.

Te invităm să descoperi povestea KUIBA și să fii alături de noi în această nouă etapă!

No Comments Yet.

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.